Recenize: Kit Black de Monica Ramirez

Kit Black

Hm…aseară am postat păreri și impresii într-un mod de-a dreptul zăpăcitor despre lansarea cărții „Viață dublă la Veneția”, dar o să mă revanșez în timpul recenziei.

Așadar în postarea – minune, vorbeam că după ce m-am trezit din țăcănelile mele, aveam în mână două cărți ale autoarei, iar cealaltă este „Kit Black” și pe cuvântul meu că m-am gândit la un vapor, nu la o fată.

Cartea este foarte scurtă (mult prea scurtă, voiam mai mult), dar cu extrem de multe elemente interesante, cum ar fi dorința de afirmare a eroinei Kaitlin Black, în sensul că ea nu vrea nici în ruptul capului să devină o femeie oarecare și să rămână ascunsă în mizeria unui bordel din Ajacco.

Nici vorbă, ea vrea să devină pirat și nici nu aveți idee ce bine îi iese tot ceea ce își propune mai puțin un mic detaliu: se îndrăgostește. După mine, nici un pirat care vrea să stârnească groază nu ar trebui să fie pe un pat de lumină aurie și să zboare ca o albinuță pe aripile iubirii, mai ales dacă bărbatul iubit, poate fi în pericol pentru că și el este un om al mării.

Mi-a stat inima în loc când Armand, iubitul lui Kit, a fost atacat de pirați, iar ea s-a dus ca berbecul înainte să îl salveze. Vai de mine cât de speriată am fost pentru că am crezut că nu avea să mai iasă întreagă de acolo, dar uite că finalul a fost fericit iar…

Nu vă spun mai mult pentru că atunci nu ar mai fi nici un mister. Mi-a plăcut să aflu că dacă faci anumite sacrificii la timpul potrivit, poți să îți vezi visele cu ochii și mai mult de atât: vei ajunge în locuri nesperate cu persoana iubită, chiar dacă iubirea pare imposibilă.

Titlu: Kit Black

Autor: Monica Ramirez

Editura: Tritonic

Colecția: Cașmir

Anul publicării: 2008

Notă: 5/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s