Recenzie: Traficantul de umbre de Monica Ramirez

Traficantul de Umbre

Am terminat de citit încă o carte semnată de Monica Ramirez și am stat la ea vreo săptămână jumate, dar nu pentru ca nu mi-a plăcut, ci pentru că pe lângă faptul că mi s-a părut mai mult o serie (deși are vreo 251 pagini), au fost foarte, foarte multe evenimente și trebuia să fiu atentă să nu pierd firul acțiunii.

Sincer, nu prea știu ce să scriu, pentru că este cu agenți secreți, agenții simadicoase și secrete peste secrete. Bine, recunosc că a fost un moment în care voiam cu disperare să pun mâna pe un pix și o foaie să îi scriu autoarei, să o întreb de ce l-a omorât pe Dimitry? (era un geniu în chestii ce țin ce calculatoare și panouri de control și restul, iar mie chiar îmi plăcea de el, așa că am fost ofticată și m-am gândit la GRRM și Kira, din Death Note :)) )

S-a murit destul de mult, s-au făcut destule trădări, mai spre final s-au chinuit pisici (asta e o parte detsul de amuzantă) și s-a format o poveste de dragoste destul de reușită, dat fiind că a fost între doi prieteni din copilărie.

Am uitat să precizez că citind această carte, am călătorit prin TOATĂ Europa (mai ales Turcia) și acum parcă nu mai vreau să merg pe acolo pentru că sunt locuri pe care le-am vizitat deja acum câteva zile.

P.S. Fetelor, vă rog eu nu citiți dacă vă plac bărbații misterioși și cu ochi acvamarini, s-ar putea să vă îmbolnăviți de inimă dacă faceți cunoștiință cu Laurence.

Titlu: Traficantul de umbre

Autor: Monica Ramirez

Editura: Tritonic

Anul publicării: 2011

Notă: 5/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s