Recenzie film: Neînfricata

BraveUgh…nu credeam că voi scrie vreodată despre animații, dar uitați-mă că o fac.  Cât eram la București, copii m-au tâmpit cu Neînfricata și când m-am decis și eu să merg să îl văd la cinema, nu mai erau bilete. Shame on me! Apoi, trăiasca HBO România :))

Ieri m-am simțit rău și nu am fost la plimbare cu familia, ci am dormit, iar când m-am trezit, am butonat la televizor să văd dacă aș putea găsi ceva interesant pe acolo. Și iată surprize-surprize, că încă mai prindem HBO unde urma Neînfricata. Înarmată cu niște suc și ciocolată m-am făcut comodă pe canapea și m-am uitat cum o puștoaică roșcată și creață în rochie de prin secolul XVII se chinuia cu un arc de cinci ori cât ea, doar ca apoi, tatăl său să îi ofere un arc mai mic. Ce scenă simpatică, nu? Dar ca de obicei aceste scene sunt întrerupte de către cineva mare și rău. În cazul de fașă un urs imens. Sfarșitul începutului!

Anii au trecut, puștoaica a crescut, s-a mai procopsit cu vreo trei frați și o mamă enervantă. „Fi o prințesă! O prințesă nu face aia, asta, cealaltă!” și alte bla bla-uri. Exasperată, fata pleacă și caută o vrajă să își schimbe mama, numai că mama devine mama-urs.

„Să-mi amintiți să nu mănânc prăjituri făcute de voi!” Asta era mama mea, după ce mi-am smuls privirea de la TV, sufrageria era plină de toată lumea care se holba la film cu mine. Deci a fost bun dacă până și adulții s-au uitat la el.

Oricum nu vă spun ce s-a mai întâmplat pe urmă, pentru că probabil știți că mama-urs, revine la normal, fata devine mai ascultătoare și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!

Titlu: Neînfricata

Titlul original: Brave 

Regizor: Steve Purcell, Mark Andrews, Brenda Chapman

Distribuție: Kelly Macdonald (Merida), Billy Connolly (Fergus), Emma Thompson (Elinor), Kevin McKidd (Lordul MacGuffin / tânărul MacGuffin), Craig Ferguson (Lordul Macintosh)

An aparițe: 2012 

Rate: 3/5

Advertisements

One thought on “Recenzie film: Neînfricata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s