Recenzie: Jocul minciunii de Sara Shepard (Jocul minciunii #1)

Jocul Minciunii #1Nu știu voi, dar eu consider aceasta serie ca fiind un thriller, nici vorba sa fie una din zecile de cărți de duzină cu care sunt obișnuită. Deși din câte am înțeles, autoarea cam are stilul de a ucide pe cineva și de a nu lăsa să se știe cine este criminalul decât în ultimul moment. Ceeace mi se pare grozav.

Este adevărat că există un lucru care mă deranjează la ea: de ce mereu acțiunea trebuie să se petreacă în lumea de fițe a Americii? Nu putea să facă și ea o carte cu muritorii de rând? Adică cu fiecare pagină, îmi dau seama că vreau și eu să am o viață ca a fetelor și nu mi se pare corect că eu nu am fost la Disney Land sau la… nu știu, Luvru?

Povestea este destul de simpatică (deși este puțin cam telenovelistică). Există două gemene care au fost separate când erau micuțe: Emma și Sutton. Una bună, alta rea. Una săracă, alta bogată. Una cu o mulțime de prieteni, alta cu un prieten. Una cu o familie normală, alta cu o familie imaginară, iar lista poate continua. Ei bine se pare că Prințesa a deranjat atât de multă lume, încât a fost ucisă, iar Emma se vede nevoită să își asume identitatea surorii sale pentru a găsi criminalul.

În acest prim volum există atât de mulți suspecți încât, degetele de la mâini și picioare nu-ți ajung ca să îi numeri, însă cu fiecare cercetare de-a Emmei, numărul lor scade, dar vin alții noi. Desigur că este un tip super drăguț, Ethan, care descoperă adevărul și sper ca până la sfârșit cei doi vor fi împreună pentru că aparent am descoperit cuplul meu preferat. ^^

Titlu: Jocul minciunii

Titlu original: The Lying Game

Autor: Sara Shepard

Editura: LEDA

An apariție: 2011

Nota: 5/5

Advertisements

2 thoughts on “Recenzie: Jocul minciunii de Sara Shepard (Jocul minciunii #1)

  1. Ma bucur ca ti-a placut cartea si mai ales ca si tu esti fana cuplului Emma-Ethan ^^ Sara Shepard are un stil aparte de a scrie, reuseste sa mentina suspansul si sa te provoace sa suspectezi impreuna cu Emma pe toata lumea, incercand sa-ti dai seama de cine a fost ucisa Sutton, iar acest lucru ma face sa astept cu nerabdare si celelalte carti din serie.

    • Bineînțeles că sunt pro Ethan – Emma. Ethan este personajul meu preferat din carte pentru că este singurul personaj imprevizibil de aici. Nu aș putea să îi rezist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s