Recenzie: Pe cuvânt de spioană (Fetele Gallagher #2)

Fetele Gallagher #2

Încercând să ignor titlurile lungi ale acestei serii și după ce am fost aproape să mor de plictiseală la primul volum, nu am  putut să nu citesc și următorul volum. Adică dacă tot fac o treabă, măcar să fie făcută așa cum trebuie, nu?

Așa că după ce în primul volum fetele s-au târât prin gunoaie, s-au ascuns pe străzile întunecate din Rosseville, acum trebuie să învețe cum să fie gazde bune.

Desigur că nu doar fetele ajung spioni, ci și băieții, altfel cum ar fi ajuns Joe Solomon un expert în operațiuni sub acoperire dacă nu fusese și el la o școală pentru spioni?

Blackthrone este surata colegiului Gallagher, doar că acolo învață băieți, iar aceștia vin în vizită pentru un schimb de experiență și din nou le face pe fetele din gașca veselă să se târască prin praf, să se ascundă prin umbre și să încalce o duzină de reguli, doar ca să dovedească faptul că nu Cammie a declanșat Codul Negru.

De data aceasta nu am mai fost exasperată de gadgetu-uri idioate, ci de gândiri idioate. Aproape tot volumul fetele au încercat să „învețe să vorbească limba băieților” ba chiar geniul de Liz a reușit să inventeze și un translator ca treaba să meargă strună. Cât de penibil poate să fie?

Însă cumva am avut o mare staisfacție atunci când fetele au descoperit ca acel Cod Negru a fost doar o alarmă falsă.

Titlu: Pe cuvânt de spioană

Titlu original: Cross My Heart and Hope to Spy

Autor: Ally Carter

Editura: LEDA

An apariție: 2012

Nota: 2/5

Advertisements

One thought on “Recenzie: Pe cuvânt de spioană (Fetele Gallagher #2)

  1. Veronica says:

    Mie una mi s-au parut chiar amuzante modurile in care fetele incercau sa inteleaga “limba baietilor”. Daca imi amintesc bine (trebuie sa recitesc seria candva) in volumul doi apare si Zack, personaj care pe cat de simpatic imi era uneori, pe atat de mult ma enerva alte ori. Desi Joe ramane cu siguranta personajul meui preferat din serie, Zack e si el simpatic in felul lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s