Recenzie: Adevăr sau provocare de Sara Shepard (Jocul Minciunii #2)

Hait! Nici acum nu s-au rezolvat lucrurile așa cum speram și la fel ca ultima dată suntem din nou fără suspecți, căci Gemenele Twitter nu voiau decât să fie membre în Jocul Minciunii.

Jocul Minciunii #2

Emma Paxton încă încearcă cu disperare să găsească identitatea ucigașului surorii sale gemene, Sutton Macer, însă aparent nici una din deducțiile sale nu a ajutat-o, pentru că Sutton a avut grijă să lase o armată întreagă de persoane care să vrea să o ucidă. Însă nu se dă bătutră și împreună cu Ethan, un tip super drăguț, continuă căutările.

Legat de tipul ăsta Ethan, este atât de grozav, încât încă din primul volum m-am așteptat ca el și Emma să se sărute numai că nu s-a întâmplat, iar acum în volumul doi când se întâmplă, se găsește un dobitoc, unul periculos, să îi întrerupă, iar mie să îmi strice tot cheful. Ba chiar îmi venea să intru în carte șă să-l omor de-adevăratelea pe Thayer care cred că toată cartea s-a ținut după Emma, pardon Sutton.

Mi-a plăcut tot la această carte. De la personaje, la farse. Suspansul este în fiecare pagină și aparent nu te poți încrede în nimeni, mai ales că nimeni nu este ceeace pare să fie. Abia aștept să văd cine este Thyer cu adevărat și care este legătura dintre el și Sutton sau între Sutton și dispariția lui.

 

Titlu: Adevăr sau provocare

Titlu original: Never Have I Ever

Autor: Sara Shepard

Editura: LEDA

Anul publicării: 2012

Notă: 5/5

Advertisements

9 thoughts on “Recenzie: Adevăr sau provocare de Sara Shepard (Jocul Minciunii #2)

  • ducablue says:

   Sincer? La inceput il banuiam pe Ethan, dar acum IMI DORESC SA NU FIE EL.

   Desigur ca apoi m-am gandit la vreun amic de-al lui Thayer care are ceva conturi de reglat cu el, din moment ce l-a calcat cu masina in vol. 3 (l-am citit, insa recenzia o voi posta peste cateva zile)

   Acum nu stiu ce sa zic. Inca sper sa nu fie dragutul de Ethan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s