Recenzie: Două adevăruri și o minciună de Sara Shepard (Jocul Minciunii #3)

Jocul Minciunii #3Volumul al doilea s-a terminat cu o vizită nocturnă a fratelui lui Madeline, Thayer, în camera lui Sutton, ceeace înseamnă că acest volum a fost despre Thayer și bănuielile că el ar fi criminalul. Nu știu cum s-a făcut, însă el a fost cel mai plauzibil suspect (și Laurel, deși cred că ea este mult prea slabă de înger pentru a ucide pe cineva). Așa că Emma, îngrozită de el, încearcă să găsească cât mai multe dovezi care să demonstreze că Thayer Vega este cel căutat, însă cu cât săpa mai mult, cu atât îi dovedea nevinovăția.

Ceeace m-a surprins în acest volum a fost că Sutton a avut o amintire cu cel care se vrea a fi adevăratul criminal. În timp ce ea și Thayer se întâlneau în deșert, cineva i-a luat mașina și a început să-i urmărească pe cei doi, însă Thayer a fost cel rănit, după care a fost transportat la spital, iar Sutton a rămas singură cu cineva care voia să dea cu mașina peste ea. Totuși din câte am înțeles, Thayer, ar fi putut ști cine era la volan, însă în volumul acesta nu am aflat nimic.

Partea mea preferată este că Emma și Ethan formează un cuplu. În sfârșit. Mă bucur că cei doi sunt împreună și chiar cred că se potrivesc. Deși aș fi vrut ceva mai multe sărutări și mai puține sperieturi când erau ei doi împreună.

Cartea mi s-a părut la fel de genială ca și abia aștept lansarea următorului volum.

Titlu: Două adevăruri și o minciună

Titlu original: Two Truths and a Lie

Autor: Sara Shepard

Editura: LEDA

An apariție: 2012

Nota: 5/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s