Recenzie serial: Legend of the Seeker, sezonul #1

„Legend of the Seeker” sau „Legenda Căutătorului” este un serial filmat în 2008 care îi are în rolurile principale pe Craig Horner (Richard Cyper), Bruce Spence (Zeddicus Zul Zorander) și Bridget Regan (Kahlan Amnell) fiind un serial bazat pe seria „Sabia Adevărului” de  Terry Goodkind.

În acest serial ne este prezentat un ținut mitic plin de magie, creaturi supranaturale și oameni Legend of the Seeker #1cu daruri inimaginabile, dar care sunt aruncate în haos de către un tiran, Darken Rahl (Craig Parker). În aceste vremuri de dezordine oamenii încă nu și-au pierdut speranța pentru că undeva există un tânăr care se va ridica împotriva lui Darken Rahl și îl va învinge.

Căutătorul este un tânăr cu o putere incredibilă, mereu în căutarea și descoperirea adevărului. El este mântuitorul lumii și aducătorul de pace în aceste ținuturi.

În realitate, însă, el este… doar un tânăr care pierde vremea prin păduri urmărind animale și îngrijindu-se de familia lui. Asta până în ziua în care o Mărturisitoare trece hotarul și practic se lovește de el.

Lucrurile devin puțin mai complicate atunci când Mărturisitoarea Kahlan află că Richard nu este decât un vânător și eventual echivalentul unui pădurar, însă vrăjitorul Zeddicus garantează pentru abilitățile tânărului și pentru faptul că el va reuși să împlinească profeția. Împreună, ei, pornesc într-o călătorie unde Richard află secretele luptei, ale magiei și ale iubirii, căci atâta vreme cât Sabia Adevărului îl va apăra, Darken Rahl trebuie să se gândească de două ori înainte de a ataca un nou sat.

Titlu: Legenda Căutătorului

Titlu original: The Legend of the Seeker

Actori: Craig Horner (Richard Cypher), Bridget Regan (Kahlan Amnell), Bruce Spence (Zeddicus Zu’l Zorander), Craig Parker (Darken Rahl)

Anul difuzării: 2008

Nota: 3/5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s