Recenzie serial: Nikita, sezonul #1

Nu mai este un secret pentru nimeni că sunt o dependentă de thrillere indiferent dacă sunt scrise sau regizate, motiv pentru care „Nikita” a devenit oficial noua mea obsesie.

Nikita sezonul #1Este un serial american difuzat de celebrul The CW din 2010 până pe 27.12.2013. Încă nu mi-am dat seama dacă serialul a fost oprit sau dacă este în vacanță, însă până acum sunt 3 sezoane a câte 22 de episoade și 6 episoade din sezonul al IV-lea.

Serialul o aduce pe  actrița Maggie Q în rolul frumoasei și perfectei agente ultra secrete, Nikita, care se răzvrătește împotriva celei mai teribile organizații secrete a lumii Divizia condusă de Xander Berkeley în rolul lui Percy care este dispus să se folosească de toate resursele posibile pentru a ucide dezrtoarea.

Începutul sezonului aduce în lumină procesul de recrutare și spălare a creierului al Diviziei când Nikita își introduce un spion pe Lyndsy Fonseca în rolul prințesei rusoaice Alexandra „Alex” Udinov care vrea să-și răzbune familia. Cu o aliată însetată de răzbunare și dispusă să moară pentru cauza ei, Nikitei nu îi va fi prea greu să facă o alianță cu fostul ei mentor, actualul iubit Michael Bishop (Shane West).

Povestea serialului este pur și simplu genială. Acțiunea, crimele și secretele fiind la fiecare pas, iar uneori, romantismul își scoate capul din ascunziș și pur și simplu încinge lucrurile la maxim.

Nu voi ști niciodată care este motivul pentru care ador asemenea povești sau de ce mereu personajele lor sunt atât de sexy. Însă știu că vreau să aflu mai multe despre misterul din ochii lor, enigmele din spatele motivului pentru care s-a acționat într-un anumit fel sau pasiunea care se aprinde ca un far când cei doi se apropie.

Nikita” este un serial care m-a ținut cu sufletul la gură și care, cumva, mi-a amintit de seria „Alina Marinescu”, motiv pentru care îl recomand cu căldură tuturor amatorilor.

Titlu: Nikita

Anul difuzării: 2010

Distribuție: Maggie Q (Nikita), Shane West (Michael), Lyndsy Fonseca (Alex), Aaron Stanford (Birkhoff)

Notă: 5/5

Advertisements

One thought on “Recenzie serial: Nikita, sezonul #1

  1. Teo AnNa says:

    Recent am descoperit că am făcut o pasiune din a viziona seriale care au apărut mai “demult” (însemnând înainte de 2010 – să zicem), motiv pentru care am început să urmăresc şi Supernatural, care a fost lansat în 2005. Bineînţeles, serialul e difuzat şi în prezent, dar la “origine” e un serial mai “vechi” (logica mea e cam ciudată). Am urmărit şi Blood Ties, serial lansat în 2007 dar care, din nefericire a fost anulat.
    În concluzie, sunt foarte curioasă şi dornică să vizionez şi serialul Nikita ^^.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s