Recenzie serial: Wolfblood, sezonul #2

După ce Rhydian a părăsit-o pe Maddy pentru a pleca cu mama lui în hiata acesteia, lucurile se schimbă destul de mult. În cele din urmă Shanon se obișnuiește cu ideea ca Maddy este un wolfblood iar Thom pare să se obișnuiască cu faptul că Maddy se îndrăgostește de lupul singuratic.

Wolfblood #2

Desigur că acțiunea devine mai interesantă în momentul în la Janna apare în micul orășel Northumbria, Stoneybridge pentru a-l convinge pe Rhydian să se întoarcă în haita tatălui său. Lucru aproape imposibil din moment ce liderul haitei îl vrea pe tânăr mort.

Însă ceeace mi-a plăcut cu adevărat la acest sezon este faptul că a cuprins două povești: Rhydian și hiata Jannei, dar și riscul ca Maddy și familia ei să devină cobai pentru experimente într-un laborator de științe, pentru că secretul lor este în primejdie datorită unei excursii cu școala.

Acest sezon a pus la încercare prietenia protagoniștilor, sentimentele lui Rhydian, dar și spiritul de sacrificiu al haitei. Totuși, consider că sezonul 1 a fost cel mai bun, chiar dacă aici am avut în sfârșit un moment Maddy – Rhydian sau Maddyan :))

Puteti viziona sezonul 2 aici ^^

Titlu: Wolfblood

Titlu original: Wolfblood

An: 2010 – prezent

Distribuție: Bobby Lockwood (Rhydian Morris), Kedar Williams-Stirling (Tom Okanawe), Louisa Connolly-Burnham (Shannon Kelly ), Aimee Kelly (Maddy Smith)

Nota: 3/5

Advertisements

2 thoughts on “Recenzie serial: Wolfblood, sezonul #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s