Recenzie serial: Wolfblood, sezonul #2

După ce Rhydian a părăsit-o pe Maddy pentru a pleca cu mama lui în hiata acesteia, lucurile se schimbă destul de mult. În cele din urmă Shanon se obișnuiește cu ideea că cea mai bună prietenă a ei este un wolfblood iar Thom pare să se obișnuiască cu faptul că Maddy se îndrăgostește de lupul singuratic.

Wolfblood #2

Desigur că acțiunea devine mai interesantă în momentul în la Janna apare în micul orășel Northumbria, Stoneybridge pentru a-l convinge pe Rhydian să se întoarcă în haita tatălui său. Lucru aproape imposibil din moment ce liderul haitei îl vrea pe tânăr mort.

Însă ceeace mi-a plăcut cu adevărat la acest sezon este faptul că a cuprins două povești: Rhydian și hiata Jannei, dar și riscul ca Maddy și familia ei să devină cobai pentru experimente într-un laborator de științe, pentru că secretul lor este în primejdie datorită unei excursii cu școala.

Acest sezon a pus la încercare prietenia protagoniștilor, sentimentele lui Rhydian, dar și spiritul de sacrificiu al haitei. Totuși, consider că sezonul 1 a fost cel mai bun, chiar dacă aici am avut în sfârșit un moment Maddy – Rhydian.

Titlu: Wolfblood

Distribuție: Bobby Lockwood (Rhydian Morris), Kedar Williams-Stirling (Tom Okanawe), Louisa Connolly-Burnham (Shannon Kelly ), Aimee Kelly (Maddy Smith)

Anul distribuției: 2010

Nota: 3/5

Advertisements

2 thoughts on “Recenzie serial: Wolfblood, sezonul #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s