Recenzie film: Non Stop

Non Stop” este un film regizat de Jaume Collet – Serra și îl are în rol principal pe Liam Neeson, actor pe care eu îl consider un zeu al thrillerelor și al filmelor de acțiune.

Non StopBill este un personaj cu o viață nesigură și tristă, eșuând în rolul de tată, soț și polițist. Acum se ocupă cu siguranța călătorilor din avion. Un gardian al aerului. Numai că nimic nu mai este simplu atunci când la bord se îmbarcă un nebun care nu are toate șuruburile la locul lor.

Acțiunea este tot timpul în prim plan, iar descoperirea criminalului dintr-un grup de 140 de pasageri practic îți injectează o doză de adrenalină și pur și simplu nu poți sta pe scaunul din cinematograf, oricât ai încerca. Pot să vă spun că sunt o mulțime de suspecți, iar eu ajunsesem să pariez pe draguța Nancy (Michelle Dockery), o stewardeză  tipică, dar care vine în locul altei colege. Apoi lista continuă cu un polițist de la NYPD care e veșnic nemulțumuit, un obsedat și chiar și tovarășa lui Bill, Jen (Julianne Moore).

Dar desigur că criminalul…. ei bine, asta nu v-o pot spune. Dar vă pot da indicii despre ceea ce face: ucide câte o persoană odată la 20 de minute, îl defăimează pe Bill în fața tuturor locuitorilor de pe glob și plantează o bombă în avion care și explodează.

Nu puteți ști deznodământul dacă nu veți merge să vedeți filmul, pe care îl recomand cu căldură amatorilor genului. Personal m-am relaxat și am avut și puțin antrenament al minții în încercarea de a afla înaintea tuturor cine este teroristul.

Non Stop

Titlu: Non Stop

Titlu original: Non Stop

Anul lansării: 2014

Distribuție: Liam Neeson (Bill), Julianne Moore (Jen), Michelle Dockery (Nancy)

Nota: 5/5

 

Advertisements

9 thoughts on “Recenzie film: Non Stop

  1. nicusor says:

    Trailerul filmului “Non stop” este senzational, iar Liam Neeson care este unul dintre actorii mei preferati, isi joaca rolul foarte bine! Abia astept sa vad filmul zilele viitoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s