Rezultate concurs #2

După cum știți în urmă cu aproximativ o lună împreună cu blogul Simona’s blog am realizat o vânătoare de cărți, în care premiile constau în câte un exemplar din „Academia Vampirilor și „Instrumente Mortale – Orașul Oaselor, ediții tie-in.

Îmi cer scuze că am întârziat cu afișarea rezultatelor, însă examenele de la final, licența și studiul mi-a ocupat tot timpul..

Toți cei 24 de participanți au dat răspunul corect, așa că numele tuturor a fost introdus câte o dată pe randomn.org, rezultatele fiind următoarele:

IM & AV

Nu am știut care să fie ordinea în care să ofer cărțile, motiv pentru care m-am inspirat după ordinea în care cele două cărți au fost ecranizate: „Instrumente Mortale” primul, urmat de „Academia Vampirilor”.

Adică, Alexandra Gheonea primește „Intrumente Mortale – Orașul Oaselor”, în timp ce Diana Ciotmonda primește volumul „Academia Vampirilor”.

Felicitări celor două câștigătoare! Aveți o săptămână la dispoziție pentru a-mi trimite datele de contact (numele și prenumele, adresa completă, inclusiv codul poștal) pe adresa de e-mail ducablueheart@yahoo.com. Dacă până pe 10 Iunie nu voi primi e-mailurile, din păcate nu veti intra în posesia premiului.

Le mulțumesc Editurii LEDA pentru sponsorizare și Simonei pentru ideea concursului! ^^

Advertisements

3 thoughts on “Rezultate concurs #2

  1. AlexandraG says:

    awwwwww ❤
    mersi frumos 😀
    felicitari tuturor participantilor si mult succes cu blogul in continuare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s