Recenzie serial: Marvel’ s Agents of S.H.I.E.L.D. sezonul #1

Recomand acest serial tuturor persoanelor care se consideră fani Marvel.

În centrul acțiunii este plasat Agentul Phil Coulson care după cum ați văzut în „Răzbunătorii”, acesta a murit, dar care acum a fost readus la viață în mod miraculos de către S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. #1În acest prim sezon avem două povești care se întrepătrund perfect și anume rezolvarea misterului din spatele morții lui Coulson, dar și care este povestea revenirii HYDREI în peisaj.

Serialul are șase protagoniști care sunt buni, răi sau neutri.

Agentul Phil Coulson (Grgg Clark) a murit și s-a reîntros la viață după ce și-a petrecut o mini vacanță în Tahiti, care este „un loc magic”. Un loc magic unde nimic nu este ceea ce pare a fi. Practic acesta pare să fie țelul lui Coulson din episodul 1 și până la final. Să descopere secretele din Tahiti și care este legătura dintre el și HYDRA.

Skye (Chloe Bennet) este o tânără hakeriță care poate face orice de la un calculator, laptop sau un smartphone dacă are un wi fi și puțin timp liber. Aceasta este recrutată de către S.H.I.E.L.D., dar se pare că odată ce ea va deveni agent, agenția este grav „avariată” așa că nu se știe sigur care va fi drumul ei mai ales că spre final Ward se dovedește a fi un trădător.

Fitz & Simmons (Iain De Caestecker și Elizabeth Henstridge) este cea mai simpatică pereche de genii din istoria Marvel. Cei doi sunt ca yin și yang și nedespărțiți ori ce le-ai face. Nici măcar nu pot să moară unul fără celălalt pentru că dacă moare unul, există mereu un plan de rezervă pentru ca celălalt să-l fure din ghearele morții și eventual să trăiască fericiți până ce cineva va tăia curentul.

Agentul May (Ming-Na Wen) pare să fie acel tip de persoană pe care nu știi cum să o etichetezi: bună sau rea. Eu prefer să îi spun Elveția, chiar dacă are origini asiatice. Este rece ca un iceberg, gândește ca un calculator, dar cu o pasiune și loialitate ce depășesc limitele imaginației.

Agentul Ward (Brett Dalton) pe cât este de frumușel și misterios, pe atât mi-a venit să îi dau cu piciorul de la masă în cap când a început să își dea arama pe față în ultimele episoade. Aș putea spune că acest agent a luat cele mai tâmpite decizii și că m-a șocat cu atitudinea lui cu fiecare secundă care trece.

Nu pot să vă spun mai multe, pentru că aș strica farmecul serialului, motiv pentru care vă aștept cu păreri și impresii din acest prim sezon! ^^

Titlu: Agents of S.H.I.E.L.D.

Distribuție: Agentul Phil Coulson (Grgg Clark), Skye (Chloe Bennet), Fitz (Iain De Caestecker), Simmons (Elizabeth Henstridge), Agentul May (Ming-Na Wen), Agentul Ward (Brett Dalton)

Perioadă difuzare: 2013 – 2014

Nota: 5/5

D&E2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s