Rezultate concurs #4

Vă rog să îmi motivați lunga absență de pe blog și pe cea care va urma, însă pur și simplu nu am Internet. Sunt ofticată pentru că trebuie să amân o mulțime de postări (ca aceasta), care se vor strânge într-un document Word uitat de lume pe undeva printr-un folder din calculator.

Dar revenind la oile noastre, vreau să le felicit pe cele trei câștigătoare ale celor trei pachete de premii puse la bătaie cu ajutorul Editurilor LEDA și Litera.

Dintr-un număr de 44 de intrări, primele trei nume distincte sunt: Andreea Ilie (pachetul 2 Ură, prietenie, dragoste, căsătorie de Alice Munro + o brățară handmade roșu cu galben), Veronica (pachetul 3 Înger și demon de Elizabeth Hoyt + o brățară handmade alb cu bleu) și Ema (pachetul 1 Jurnalele Vampirilor, ciclul Vânătorii: Cântecul Nopții de L.J. Smith + o brățară handmade negru cu alb).

Felicitări fetelor! Vă rog să îmi trimiteți adresa voastră (+ codul poștal) și numele complet pe adresa ducablueheart@yahoo.com sau să dați reply la e-mailul în care sunteți anunțate că ați câștigat.

PacheteNume (3 pachete)

 

 

 

 

 

 

 

 

D&E2

 

Advertisements

2 thoughts on “Rezultate concurs #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s