Rezultate concurs #4

Vă rog să îmi motivați lunga absență de pe blog și pe cea care va urma, însă pur și simplu nu am Internet. Sunt ofticată pentru că trebuie să amân o mulțime de postări (ca aceasta), care se vor strânge într-un document Word uitat de lume pe undeva printr-un folder din calculator.

Cu aceastăp ocazie, vreau să le felicit pe cele trei câștigătoare ale celor trei pachete de premii puse la bătaie cu ajutorul Editurilor LEDA și Litera.

Dintr-un număr de 44 de intrări, primele trei nume distincte sunt: Andreea Ilie (pachetul 2 „Ură, prietenie, dragoste, căsătorie” de Alice Munro + o brățară handmade roșu cu galben), Veronica (pachetul 3 ”Înger și demon” de Elizabeth Hoyt + o brățară handmade alb cu bleu) și Ema (pachetul 1 „Jurnalele Vampirilor, ciclul Vânătorii: Cântecul Nopții” de L.J. Smith + o brățară handmade negru cu alb).

Felicitări fetelor! Vă rog să îmi trimiteți adresa voastră (+ codul poștal) și numele complet pe adresa ducablueheart@yahoo.com sau să dați reply la e-mailul în care sunteți anunțate că ați câștigat.

PacheteNume (3 pachete)

 

 

 

 

 

D&E2

Advertisements

2 thoughts on “Rezultate concurs #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s