Recenzie: P.S. Te iubesc de Cecelia Ahern

Acesta este într-adevăr un roman dedicat familiei, prietenilor, dar mai ales iubirii adevărate. Este un roman al speranței și al puterii de a te da jos din pat a doua zi.

P.S. Te iubescMi-a plăcut foarte mult povestea protagonistei care deși are o poveste dramatică, în cele din urmă își găsește „happy ending-ul”, trecând peste tragedia vieții ei.

Garry era totul pentru Holly: soț, prieten, iubit, iar mai târziu motivul disperării sale. Pierzând lupta cu o tumoare pe creier pentru viața lui, Gerry lasă în urma lui zece scrisori pentru draga lui soție.

Zece scrisori care să o ajute să treacă cu bine peste pierderea suferită, scrisori care în curând vor deveni Bibilia ei sau codul bunelor maniere pentru văduve.

Astfel Holly învață că viața trebuie luată ca atare și că ea continuă fie că vrea sau nu. Recenta văduvă învață să se bucure din nou de lumea înconjurătoare, să aprecieze mai mult ceea ce are și cel mai important, învață să lupte pentru ea și pentru viitorul său.

Mi-a plăcut foarte mult subiectul acestei cărți, dar și personajele extrem de bine conturate. Mi-a plăcut că autoarea a subliniat efemeritatea sentimentelor în relați (Holly – Daniel) dar și puterea pe care familia și prietenii adevărați o au în viața unei femei singure.

Puterea, frumusețea și fermitatea protagonistei, au aruncat o nouă lumină literaturii romantice, motiv pentru care acest roman a devenit unul din preferatele mele.

Titlu: P.S. Te iubesc

Titlu original: P.S. I Love You

Autor: Cecelia Ahern

Editura: All

Colecția: Strada Ficțiunii

Anul publicării: 2008

Nota: 4/5

D&E2

Advertisements

One thought on “Recenzie: P.S. Te iubesc de Cecelia Ahern

  1. ioana alexandra says:

    dragutica povestea
    stiu ca este si film, am sa ma rezum doar la el, si asta pentru ca imi place de actor 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s