Recenzie: Crescendo de Becca Fitzpatrick (Hush, Hush #2)

Dacă în volumul întâi am avut palpitații citindu-l, parcurgând acest volum am murit și am reînviat… de inimă rea.Ingerul Noptii #2

Înainte de toate, din punctul meu de vederem relația lui Patch și a Norei este extrem de copilăroasă. Acum se ceartă, iar mai apoi se sărută. Acum se înșeală și cinci minute mai târziu își declară iubire eternă, iar lanțul slăbiciunilor continuă.

M-am decis ca personajul meu preferat să fie cea mai bună prietenă a Norei, Vee. Ea este loială, haioasă și în normală. Probabil că este singurul personaj normal din toată seria :))

Nu știu de ce, dar speram ca în această serie să nu avem o scorpie, însă autoarea nu s-a putut abține. De aceea mi-a venit să intru în carte, să o găsesc pe Marcie Millar și eventual să îi dau o mamă de bătaie pentru a-i băga mințile în cap.

Lectura deși a fost ușoară, am avansat destul de greu cu ea, lucru dovedit și de faptul că am citit această carte în aproximativ o săptămână. Dar asta nu înseamnă că nu m-am bucurat de roman și de aventurile și întorsăturile de situație care s-au petrecut. Nu aș fi crezut niciodată că prietenii, vor deveni dușmani și că dușmanii vor fi cei pe care te poți baza.

Cu toate acestea, deznodământul a fost impresionant și cu totul neașteptat, lucru care m-a încântat peste măsură, iar eu am mari așteptări de la următorul volum „Tăcere.

Titlu: Crescendo

Titlu original: Crescendo

Autor: Becca Fitzpatrick

Editura: Litera

Anul publicării: 2011

Nota: 2,5/5

D&E2

Advertisements

3 thoughts on “Recenzie: Crescendo de Becca Fitzpatrick (Hush, Hush #2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s