Recenzie serial: Hărțuitorii

Am descoperit acest serial în timp ce navigam aiurea, extrem de plictisită de pe un canal TV pe altul. Așa am aflat că postul de televiziune Diva difuzează diverse seriale de la CBS și CW .

Am prins un episod de pe la mijlocul sezonului în care Beth Davis, interpretată de Maggie Q (una dintre cele două actrițe preferate ale mele) explica într-un mod cât se poate de clar și simplu psihologia unui urmăritor echipei sale formate din Jack, Ben și Janice.

Stalker #1Serialul se bazează foarte mult pe psihologia oamenilor care fac obsesii pentru alții, dar și a criminalilor, lucru care m-a fascinat și m-a făcut să-l urmăresc cu mare interes.

Este evident că personajul meu preferat este Lt. Beth Davis care de altfel are și o poveste în spate extrem de interesantă și fascinantă.

În urmă cu 20 de ani, aceasta s-a îndrăgostit de un coleg din liceu, care din păcate, era plecat de la mansardă încă de când s-a născut. Pe vremea respectivă, Beth se numea Michelle, iar în naivitatea ei nu a putut să vadă dincolo de masca de bad boy pe care iubitul ei, Ray, o purta.

În încercarea lui de a părea un erou în ochii lui Michelle și a familiei acesteia, Ray a pus în scenă un incendiu care i-a răpit familia iubitei sale, scenariul fiind opusul a ceea ce plănuise.

Acum, 20 de ani mai târziu, Michelle – Beth, se reîntâlnește cu trecutul de care a încercat să fugă și pe care este nevoită să îl înfrunte și, de ce nu, să îl învingă.

Trecând peste temerile sale, alături de prietenii săi loiali, Lt. Davis se redescoperă și încearcă să își găsească drumul și scopul în viață.

Un serial despre viață și despre importanța acceptării destinului, „Hărțuitorii”, are o poveste care te pune pe gânduri.

Din păcate serialul a fost întrerupt, așa că  nu voi afla niciodată dacă după această lecție de viață Beth se va întoarce la datorie.

Titlu: Hărțuitorii

Titlu original: Stalker

Distribuție: Dylan McDermott (Jack Larsen), Maggie Q (Beth Davis), Victor Rasuk (Ben Caldwell), Mariana Klaveno ( Janice Lawrence), Eion Bailey (Ray Matthews)

Perioadă difuzare: 2014 – 2015

Nota: 4,5/5

D&E2

Advertisements

6 thoughts on “Recenzie serial: Hărțuitorii

      • Ema says:

        L-am terminat :D. Adica tot ce a aparut pana acum, ca mai apare cate un episod. Chiar mi-a placut. Aveai dreptate, e mai fain Flash, dar asta pentru ca Arrow are mai multe sezoane. Daca se vor filma si din Flash o sa isi mai piarda din farmec :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s