Recenzie: Regii Timpului de Laura Nureldin

Înainte de toate, doresc să îi mulțumesc Emei pentru că încă de când a intrat în posesia romanului, m-a bătut la cap să-l citesc, deși sincer preconizam că are să fie o lectură pentru vacanța de primăvară când aveam să merg acasă.Regii Timpului

Câte despre carte… mi-a plăcut!
Am râs, m-am relaxat și nu am dormit atunci când am citit-o pentru că nu puteam să mă opresc. Eram prea curioasă de cum avea să evolueze acțiunea și ce avea să se întâmple în cele din urmă. Iar pe lângă acestea, adăugați și faptul că poveștile cu călătorii în timp sunt poveștile mele preferate și astfel am rețeta ideală pentru a merge la oftamolog în vederea schimbării lentilelor de la ochelarii mei actuali (cu unele cu dioptrii mai mari), căci curiozitatea era prea mare.

Recunosc, am citit ziua în metrou și RATB, în pauze la muncă, seara acasă la lumina veiozei sau sub plapumă cu lampa de citit. Am citit-o în aproape 24 de ore. Am citit, am visat cu ochii deschiși și am călăorit în Timp până în Persia Antică și înapoi, dar am și râs cu pofta unui copil.

Povestea este foarte simplă, dar cu personaje complexe și cu o mare istorie în spate, adică vorbim despre regele Xerxes al Persiei Antice care pentru o scurtă perioadă de timp poate călători în prezentul nostru împreună cu protagonista, Mora. Aceasta din urmă este o femeie modernă, independentă, plină de viață, cu un aer exotic și cu toate acestea deloc excentrică sau fițoasă. Este o fire plăcută cu o gândire liberă și extrem de sigură pe ea. Mi-a plăcut enorm că s-a putut adapta la schimbările recente din viața ei și că s-a adaptat, cumva, fără probleme în trecut, devenind chiar Regină.

Laura Nureldin

Laura Nureldin – autoarea romanului „Regii Timpului”

Este un roman de dragoste clasic, cu o poveste pentru orice cititor care știe să aprecieze dragostea fără picanterii. A fost o plăcere să descopăr o carte despre iubire fără scene erotice, sărutări pătimașe, dar care într-un fel al său este extrem de intimă.

Vă mărturisesc că apreciez extrem de mult cărțile de acest gen și mă bucur că încă se mai scriu și se publică, pentru că astfel pot să recomand cartea de debut în cadrul Editurii Herg Benet al Laurei Nureldin oricui fără să mă eschivez sau să mă gândesc de două ori.

Titlu: Regii Timpului

Autor: Laura Nureldin

Editura: Herg Benet

An apariție: 2015

Nota: 4/5

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii dar și de pe site-uri ca Libris

D&E2

Advertisements

2 thoughts on “Recenzie: Regii Timpului de Laura Nureldin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s